Waarom?

Dat is een vraag die door vele mensen gesteld en nog door meerdere gedacht wordt.

Eef is nooit een huismus geweest en altijd gepassioneerd geweest door reizen en dieren. De passie voor reizen is bij Dries altijd aanwezig geweest, maar door zijn actieve sociale leven is hij helaas nooit ver kunnen trekken.

Geluk zit in de kleine hoekjes en Eef en Dries kwamen elkaar tegen en de passie kon gedeeld worden!

Daar we samen al in Engeland woonde, maar het daar een beetje beu werden (buiten dat ze daar Engels praten en de pubs vroeg dicht gaan regent het daar net zoveel als in België) besloten we om naar andere oorden te trekken.

 

Maar waarom dus…

We willen graag nog eventjes de wereld zien voor we ons settelen, genieten van fascinerende culturen,  de adembenemende natuur en het wonderlijke dierenrijk. 

Door ons open te stellen voor nieuwe culturen en dag in dag uit ons te laten opnemen in deze nieuwe manier van leven willen we graag onze horizonten verbreden.

Ook al klinkt dit allemaal wonderbaarlijk, we blijven ook met onze 2 voeten op de grond, we beperken ons weliswaar tot een ‘nomade-leven’ in de gedachtegang van de Westerse wereld. We zullen altijd veel rijker blijven dan de meeste mensen die we gaan ontmoeten in Afrika.

Daarom willen we ons graag inzetten als vrijwilliger in projecten. Daar Dries opvoeder is en Eef dierenartsassistente, willen we zowel voor mens als dier een steentje bijdragen.