Wie zijn wij?

De Mensen

Eef en Dries beiden Belgen ontmoette elkaar in december 2010 toen ze samen een Chirocursus moesten begeleiden. In den beginnen konden ze elkaar niet rieken of zien, maar na een tijdje werden de plooien gladgestreken, al leek dit niet veel dienst meer te doen daar  Eef al snel naar Engeland vertrok om daar te werken als dierenartsassistente. Pure romantiek, Dries gaf zijn vaste baan op en volgde Eef naar Engeland. Een grote gok, maar sinds maart 2012 delen ze lief en leed. De passie voor reizen deelde ze al en de passie voor dieren gleed stilletjes over naar Dries. Na wikken en wegen hebben ze besloten om het ‘vaste leven’ eventjes op halt te zetten en de wijde wereld in te trekken om hun passie te delen.

 

Eef

Eef is geboren in het jaar 1987 en sinds kleins af aan gepassioneerd door dieren. Eef maakte dan ook van haar hobby haar beroep en werd dierenartsassistente. Door haar leergierigheid en haar open personaliteit liet ze snel na haar studie het land om te gaan werken in een kliniek in Engeland. In haar laatste jaar  trok ze in haar eentje voor 3 maanden naar Australië, geprikkeld door de enorme variëteit aan dieren en de verhalen van reizigers werd er toen al besloten dat ze later de wereld wilde gaan verkennen.

 

Dries

Dries is tevens geboren in het jaar 1987 en zat net als Eef sinds kleins af aan in de Chiro. Dries is altijd zeer begaan geweest met mensen en heeft dan ook voor een opleiding als opvoeder gestudeerd. Dries motto luidt ‘Ik help graag mensen, want alleen kunnen we niet veel, maar samen kunnen we de wereld aan!’  Met dit motto trekt Dries dan ook graag de wereld in om mensen op zijn weg te helpen.

 

De Wortel

Worteltje komt oorspronkelijk uit Engeland, Dries en Eef adopteerde hem daar een paar jaar geleden. Sinds ze worteltje adopteerde gaat hij steeds mee op elke uitstap dat ze maakte en pronkt hij op talrijke mooie foto’s. Worteltje zal dan ook een leidraad zijn door de reis.

 

De wagen

Ons auto’tje zag het levenslicht in 2000. Als een Toyota Landcruiser zijnde was hij al snel een grote jongen! Oorspronkelijk komt hij uit Engeland, maar hij werd geadopteerd door een man uit Ninove die graag uitstapjes met hem deed. Toen zijn eigenaar een andere wagen onder zijn hoede nam, liet hij de Landcruiser 2 jaar alleen in een grote hangaar staan. Al een geluk zag de eigenaar ook in dat de Landcruiser beter verdiende en verkocht hem in oktober 2012 aan Eef en Dries, hoera!